ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Monday, May 12, 2014

Seriously kenapa Erin ?



First of all congrats Erin dan Redha sebab menang Fear Factor musim 2 ni. Sepatutnya dah boleh agak depa ni menang sebab Mat Redha ni tiba2 berlakon dekat drama bersiri Jodoh. Ya la sebab kita dah tau yang Fear Factor musim ni gabungan antara artis dengan peminat depa.

Tapi why Erin ? Huhuhu ya la depa deserve to win. Sebab kita sendiri boleh tengok beza antara Erin dengan Nas T. Sepatutnya pihak Fear Factor perketatkan undang2. Dah nama pun finale kan. Sepatutnya peserta tak boleh tengok peserta lain buat cabaran sebab the next boleh prepare nak handle macam mana cabaran tu nanti. Maybe boleh improve kot lepas ni untuk strict kan undang2 tu.

And satu lagi yang aku perasan semalam, sepatutnya si Erin ni kena naik jugak untuk capai benda alah letup tu. Tapi dia just bergayut dekat bawah. Should give some penalty kat depa ni. Baru adil dan sakma gitu. 

Tapi apa2 pun tahniah sebab Mat Redha memang layak menang. Hihihi lepas ni boleh kahwin terus. Dah dapat 100k tuuu hahaha !


Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: