ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Wednesday, May 7, 2014

Full time housewife


Hello. First of all, malas nak sambung entry lama sebab dah bosan haha. Bila ada mood boleh la #throwback semua ni hihi.

Okay now sekarang aku dah full time housewife. Duduk kat rumah jaga makan minum suami. Ni pun request dari incik suami gak. So ikut je la kan. Tapi duk rumah pun aku still buat income sikit2. Ya laa membantu suami kononnya.

Income apa aku taley nak reveal lagi sebab aku buat benda ni lepas 5 tahun aku tinggal dia hahaha. So back to track la kononnya.

Sehari dua ni alhamdulillah la. Esok lusa aku harap semua baik2 saja. Oh ya. Petang tadi aku dapat cheque dari Nuffnang. Ni cashout kedua aku. Macam biasa proses sebulan ja nak receive cheque ni hehe.


Okay masa untuk berehat sambil2 tunggu masuk asar. 


Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: