ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Friday, March 27, 2015

Another birthday my love !


Happy birthday sayang. Tahun ni kita still tak dapat celebrate birthday u sama-sama. It's okay baby, we'll try to make it next year ya.

Buat surprise sikit dekat dia. Actually takda la surprise mana pun. Just pos hadiah birthday untuk dia hehe. Simple je tapi buat dia rasa sebak sikit.



You know how much I love you baby. Happy Birthday to the person who means the most to me in this world. I hope your birthday wishes come true. Thank you for always being right by my side sweetheart. Love and miss you so much.




Luv ya!

www.tips-fb.com

Thursday, August 14, 2014

Customized casing dan handphone clone termurahh terbaik !


A lil short update guys. Sekarang aku amat kebizian running a small biz. Boleh la untuk beli coki2 hehe.

Okay sikit jea nak update. Ada sapa2 berminat nak beli customized casing ni ? Feel freento whatsapp me 01131733707. Mudah saja. Anda beri gambar. Dan kami akan designkan mengikut mood gambar tu. Atau anda boleh pilih nak tema apa untuk sesuaikan dengan gambar anda.

Contoh2 casing customer kami..










Sebahagian dari casing kami. Kami jugak customize sport flask. Boleh bagi dkt anak2, buat untuk company ke hekhekk


Dan juga terdapat pelbagai hp clone yang termurah dari kami. Kualiti yang memang terbaik.


Dann lagi sapa2 yang mencari nokia 3310 dan nokia butterfly boleh berhubung dengan kami jugak !



So tunggu apa lagi ? Mai whatsapp 01131733707 sekarang !


Luv ya!

www.tips-fb.com

Friday, June 27, 2014

Berhijrah



Lama tak update ni. Finally weoll satu family berhijrah lagi. So bulan puasa kali ni aku dah berpeluang bukak puasa bersama family. Heaven gila hahaha.

Motif berhijrah ? Sebab aku malas nak ambik tau pasal orang2 yang langsung tak bagi faedah untuk aku. Orang yang tadak kepentingan langsung. Tapi most of all berhijrah sebab dekat sikit dengan tempat kerja suami. 

Okay, first puasa tahun ni jatuh pada anniversary perkahwinan aku dan suami. Cepat betul masa berlalu. Setahun dah kami melayari bahtera perkahwinan kami. Sesungguhnya terlalu banyak dugaan dan cabaran yang terpaksa kami tempuhi. Dan sampai sekarang kami tetap tabah harungi semua ni. Walaupun kadang2 nafsu terlalu menguasai diri.

Alhamdulillah. Aku harap aku dan suami akan terus tabah mengharungi semua dugaan yang Allah berikan. Amin.

Dan akhir sekali, Selamat menyambut bulan Ramadhan yang barakah ini. 




Luv ya!

www.tips-fb.com

Monday, May 12, 2014

Seriously kenapa Erin ?



First of all congrats Erin dan Redha sebab menang Fear Factor musim 2 ni. Sepatutnya dah boleh agak depa ni menang sebab Mat Redha ni tiba2 berlakon dekat drama bersiri Jodoh. Ya la sebab kita dah tau yang Fear Factor musim ni gabungan antara artis dengan peminat depa.

Tapi why Erin ? Huhuhu ya la depa deserve to win. Sebab kita sendiri boleh tengok beza antara Erin dengan Nas T. Sepatutnya pihak Fear Factor perketatkan undang2. Dah nama pun finale kan. Sepatutnya peserta tak boleh tengok peserta lain buat cabaran sebab the next boleh prepare nak handle macam mana cabaran tu nanti. Maybe boleh improve kot lepas ni untuk strict kan undang2 tu.

And satu lagi yang aku perasan semalam, sepatutnya si Erin ni kena naik jugak untuk capai benda alah letup tu. Tapi dia just bergayut dekat bawah. Should give some penalty kat depa ni. Baru adil dan sakma gitu. 

Tapi apa2 pun tahniah sebab Mat Redha memang layak menang. Hihihi lepas ni boleh kahwin terus. Dah dapat 100k tuuu hahaha !


Luv ya!

www.tips-fb.com

Wednesday, May 7, 2014

Full time housewife


Hello. First of all, malas nak sambung entry lama sebab dah bosan haha. Bila ada mood boleh la #throwback semua ni hihi.

Okay now sekarang aku dah full time housewife. Duduk kat rumah jaga makan minum suami. Ni pun request dari incik suami gak. So ikut je la kan. Tapi duk rumah pun aku still buat income sikit2. Ya laa membantu suami kononnya.

Income apa aku taley nak reveal lagi sebab aku buat benda ni lepas 5 tahun aku tinggal dia hahaha. So back to track la kononnya.

Sehari dua ni alhamdulillah la. Esok lusa aku harap semua baik2 saja. Oh ya. Petang tadi aku dapat cheque dari Nuffnang. Ni cashout kedua aku. Macam biasa proses sebulan ja nak receive cheque ni hehe.


Okay masa untuk berehat sambil2 tunggu masuk asar. 


Luv ya!

www.tips-fb.com