ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Friday, March 21, 2014

Part 4 - Kantoi


Dalam tahun yang sama jugak aku dengan Azri kantoi dengan N. Masa ni zaman myspace. So time tu aku pun saja letak pasal Azri dekat profile myspace aku. Sebab aku agak angin bila N asyik update pasal depa ja. Maybe time tu sense N ni kuat kot and dia dapat taw kami still ada relation. Tapi who knows, walaupun kantoi kami tak pernah break lagi.

Kantoi p la macam mana sekalipun, aku tetap stay dengan dia. Kiranya masa tu aku ni number dua la. Masa tu aku just anggap yang the best girl win hihi. Bulan lapan kalau tak silap aku tahun yang sama, aku tengok dia comp dekat gurney. Rapid fiesta. Masa ni la aku jumpa dengan semua kawan2 dia. Time ni kali kedua aku jumpa dia. 

Aku ni macam segan gak la bila jumpa dia. Serius tak tengok dia pun bila bercakap dengan dia. Lepas tu kenal la dengan kawan dia. Aku rasa depa mesti ingat aku ni kawan Azri ja sebab Azri kan dah ada N. And semua taw dia dengan N macam mana. Aku ni ja time tu yang ingat dia dengan N macam tak bersungguh. How silly i am hurm.

Dalam tahun yang sama jugak, 2009, aku kenal dengan F. And guess what, si F ni pun ex Azri. Aku ingatkan F ni sama batch dengan aku. Rupanya F bagitau yang N rampas F dari dia. See sequence kat sini. What goes around comes around. N rampas dari F. Aku rampas dari N. Tapi maybe masa tu Azri kuat pilih N sebab F ni tak macam N. Personaliti depa jauh beza. N nampak macam agak sosial dari F. And time tu semua tau macam mana sosialnya Azri ni. Kira masa tu Azri dengan N memang sangat sepadan la.

Bayangkanlah F yang baik pun kalah dengan N, apatah lagi aku. Dalam tahun tu aku banyak kena mengalah. Ya lah aku ni ala2 macam perempuan simpanan la. Tapi tetap berharap nak jadi yang terbaik.

Sampai la satu hari tu aku dapat tau kenapa Azri memang tak boleh tinggal N. Rupanya berapa banyak kali Azri kantoi dengan N, N tetap akan maafkan and stay dengan Azri. And keadaan tu pun sama macam keadaan aku dengan Azri. Walaupun aku number dua. Banyak kali Azri kantoi dengan aku aku still maafkan and stay dengan dia. Tapiiii ! Banyak kali Azri kantoi dengan N pasal aku, Azri tetap pilih N dari aku. Tak pernah sekalipun dia tinggal N sebab aku.


To be continue.. 


Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: