ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Sunday, March 23, 2014

Part 5 - Continue


Si N masa ni student SPM. Habis ja SPM dia buat partime dekat FOS. Sama2 dengan Azri la. Wooo masa ni lagi la aku sakit hati. Langsung aku tadak masa nak contact dia. Sebab N ada dengan dia dari pagi sampai malam. Tapi dah nama pun aku ni amek hak orang so aku kena redha ja la.

Aku tak pasti berapa lama N keja dekat sana. Tapi dugaan gila masa tu. Meluat la. Kadang tu pagi2 buta baru balik. Makan hati gila wey. Then tengok pulak dia update gambar2 dengan Azri dekat Myspace. Aku ni makin hari makin sayang. Bila dah sayang tu la yang senang makan hati.

Hurm end of 2009. Aku dapat tau yang N nak pindah p Melaka. Dalam hati aku ? Yes!! Finally dia nak berambus dari Penang ni. Sebab hang la aku susah nak dekat dengan Azri. Tapi aku dpt tau dari tunang abang dia. Kalau N p sana, Azri pun akan follow sebab Azri taley jauh dari N. Hishhh

Then hujung tahun, Azri ada comp dekat BJ. Masa ni kalau tak silap aku N ada dekat Melaka. And maybe sebab tu kot Azri bagi aku tengok dia hari tu. 1st round aku p. 2nd round aku p tapi terserempak dengan F. Lepas tu aku p lagi tapi aku rasa Azri tatau yang N nak p tengok dia hari tu. Sampai ja aku kat sana, aku terkejut gila bila tengok N ada kat situ.






Masa tu aku macam pencuri. Kena menyorok sebab N ada kat situ. Betapa bodohnya aku rasa masa tu. Disisihkan 100% ! Aku perati ja depa dari jauh, seronoknya depa. Masa tu aku rasa macam aku ni nothing selepas aku korban segalanya untuk dia and aku tetap akan disisihkan bila timbul soal N. Masa aku duk kat bawah tu aku rasa macam nak kantoi then aku naik tingkat 1. Dari atas aku peratikan depa. Jatuh jugak airmata aku. 

Tapi takpa lah. Aku just ignore kan ja perasaan aku masa tu sebab akan ada masa lagi dengan dia lepas ni. Masa dah habis comp, actually plan betoinya nak p makan ramai2. Tapi entah kenapa. Tiba2 cancel. N dapat tau ka plan kami ni sebab dia pulak yang nak bawak Azri balik hari tu. Hancur lagi hati aku. N awal2 lagi bawak lari Azri jauh dari aku.

Sampai ja kat rumah memang masa tu aku dah malas. Give up. And time tu dia msg aku bila dia sampai kat rumah. Aku ?? Malas nak layan. Nak tengok muka pun meluat. Then macam biasa lah. Setelah dipujuk rayu.. Aku kembali berharap dekat dia. Final comp masa tu seingat aku malam new year. Time ni kami decide nak p Seagate ramai2. And tu lah 1st night celebrate new year dengan dia. And time tu aku yang ada dengan Azri. Bukan N. So ending new year yang agak bagus untuk aku. Sampai la satu hari aku dapat tau Azri nak p honeymoon dengan N dekat Genting.....


To be continue..





Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: