ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Wednesday, March 19, 2014

Part 2 - First Date


Esok tu aku tak boleh online sebab biasalah mama main on off wifi. Aku pun macam risau sikit sebab dah janji nak on dengan dia time tu. Then malam tu aku call la dia. Saja nak tanya khabar. Masa tu kalau tak silap aku dia tengah training. Aku still blur2 la. Ye la training apa malam2 macam ni kan. Rupanya training silat dia tu. Then masa tu aku rasa mcm ohh hebatnya dia. Hihihi

Lepas dua minggu, kami decide nak jumpa. Aku pening betul nak bagi alasan apa dekat mama. Ye la masa tu mama tak bagi aku keluar sangat. Mama aku ni jenis payah bagi anak2 dia keluar. Pikir punya pikir last2 aku buat keputusan nak minta tolong kawan aku. Shafiqah. Haa dia la yang bawak aku jumpa dengan Azri.

First meet dekat Sunway Carnival. Malam tu dia cancel training dia sebab nak jumpa aku. Masa tu aku tunggu dia dekat entrance. Nervous gila kot hihihi. Mencari tapi tak jumpa pun. Last2 dia mai dekat aku. Dia kata dia dah perati aku lama dah. Masa tu dia botak hakhakhak. Ala2 macam ni laaa.






Bila dah jumpa, kami pun jalan2 la dalam SCM tu. Diam tak berkata apa2. And masa tu dah dekat pukul 9malam. Aku dah ketaq sebab mama tak bagi balik lambat. Aku pun kata la kat dia nak balik. Tapi berat hati laa. Macam kesian pulak dekat dia sebab dah cancel training sebab nak jumpa aku. Tapi takpa la lepas ni boleh jumpa dah hehehe.

Malam tu jugak nasib tak baik. Keta Pqah kena saman pulak. Haihh duit lagi. Huhuhu and of cause aku kena setel sebab aku yang ajak depa mai sini. Redha ja la kan nak buat macam mana.

Masa nak balik tu, something terdetik dekat hati aku. Timbul sikit rasa sayang. Sikit ja. Tapi nonsense gila kan. Dalam dua minggu timbul rasa sayang ? Yes. Sebab anyone yang ada dekat tempat aku masa tu akan fall in love dekat this guy. Cara dia care orang, cara bercakap dia and everything was perfect masa tu. Then why i can't fall in love with this guy ??


To be continued. Is it orang ketiga ?




Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: