ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Saturday, March 15, 2014

Part 1 - 25 June 2009


Time ni aku dalam mood frust menonggeng dengan crush aku. Then masa tu baru berjinak2 nak online semua ni. Gian nak download lagu la katakan. Aku pun download la Imesh. Sekarang ni aku tak tau la Imesh still ada ka tak hahaha. Masa tengah duk cari2 lagu, ada la sorang mamat ni add aku dekat situ. Time tu zaman berchatting bagai. Hahaha ! Memang terus aku approve la kan. Ya la tengah frust menonggeng huhuhu.

Lepas ja approve mamat tu, bermula la sesi suai kenai. Hahaha style poyo gila masa tu. Okay aku accept dia pun sebab dia buh gambar ni........


Hahaha nampak niat kat situ hihihi. So intro biasa time tu...



Me : Ni awek tak marah ka duk chat2 ni ? 
Satg ada org ligan saya dengan batang penyapu pulak !

Him : Mana ada la. Awak jadi la awek saya lepas tu awak ligan diri 
sendiri dengan batang penyapu haha !

Me : Macam tu pulak. Single ka ni ?

Him : Yup single. Awat nak kapel ka ?

Me : Hahaha main2 pulak dia. ( dalam hati... uihh mamat hensem ni tadak awek lagi yess ! )

Him : Awat takmau ka ?



Okay time tu aku tak pikiaq apa dah. Sebab aku pun duk frust tak habis lagi. Untuk penghilang bosan boleh la kot hahaha ! Tapi takkan la nak kapel senang2 macam tu ja kan.



Me : Betoi ka ? Tapi takkan nak kapel macam tu ja kot.

Him : Habis tu nak macam mana lagi ? 

Me : Err saya tak boleh on lama2 ni nnt mama tutup wifi. ( time tu mama aku mmg suka btoi main on off wifi hurrr ! )

Him : Kita kapel ek ?

Me : Ha ok la kapel.

Him : Nak panggil apa ni ? Takkan nk panggil bf sendiri "awak2" kot. B bby nak ?

Me : Bby ? Eii tamau la bby2. bby besaq herrr. B syg laa.



Ok lepas tu bertukar lah number fon. Time tu aku tadak kredit. And malam tu jugak dia call aku. Hahaha time tu memang pecah rekod la. Sebab tak sampai sehari kenai terus kapel hahahaha. Ok masa ni aku langsung tak rasa dia ada awek sebab time tu nampak dia macam serius gila. Anyone will fall on his trap. Yeah some kind of playboy trap i think.



To be continue...





Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: