ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Thursday, March 28, 2013

Dinner at Jemputree


 Ahaaa semalam after kerja incik tunang mai amek and bawak p dinner. Actually untuk birthday dia lah kan. Aku frust sikit lah kan semalam. Aku call Jemputree nak buat reservation untuk surprise birthday la kan then dia cakap kena buat tiga hari sebelum tarikh event tu. Aiyooo frust terus. Hurmm tadak rezeki la cita dia kan. Huhuhu


Okay kat situ la kami dinner semalam. So far makanan dia okay. Sedap. Harga dia ada yg okay and ada yg mcm tak berbaloi. Herrrr. Tapi overall boleh kasi 8 bintang lah. Sapa2 yang nak dinner dgn suasana yang ala2 romantik boleh la mai sini. Macam candle light dinner pun ada jugak hahaha.

Habis ja makan incik tunang terus hantar aku balek rumah. Sebabnya dia penat sangat. Weekdays biasa la kan. Tapi apa apa pun birthday incik tunang tahun neh tak la mengecewakan. :)


Anin.


Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: