ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Wednesday, March 27, 2013

Special entry to give a special wish to a special person


Happy birthday fiancee' !

Ahaaa hari neh 27 Mac 2013, birthday tunang anin yang ke 23. Tak boleh nak celebrate siang2 sebab both of us kena kerja. Ya la Rabu kan. Huhuhu.

Dear b,

I wish you will get everything that you want in your life.
Hope your wishes will comes true.
Hope you will love me more.
Hope you will be blast in your birthday !


Dua benda anin bagi dekat dia. Rasanya benda tu biasa ja kot. Tapi anin berjaya jugak beli something yang dia suka and dia minat. Selalu kalo nak beli apa2 mesti kena ada dengan dia. Sebab dia neh choosy sikit huuu. Tapi semalam berjaya beli sorang2. Yeahhh and semakin memahami tunang senirik heeee !

Malam neh plan nak dinner together. Tak sabar rasanya. Heeee apa apa pun happy birthday sayang ! I love you more and moreeee ! 





 Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: