ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Friday, March 29, 2013

Tension arrghh !


 It's lunch time tapi terpaksa korbankan masa lunch untuk setel benda2 bodoh yang bukan berpunca dari diri sendiri. Why ek bos2 neh suka menyusahkan orang haa ? 

Penat lah nak redo semua benda. Yang nak kena sound muka neh jugak. Semua benda aku nak kena buat. Apa guna gaji hampa, post hampa tinggi2 tapi satu kerja pun tak reti nak buat ? Haiyooo. Kalo bagi gaji banyak pun staff cabut jugak woi kalau gaya hampa manage macam neh.

And sorang officer neh tamau handle things dengan aku. Okay aku tak susah kat mana pun. Tapi masalahnya depa semua letak semua masalah kat kepala aku. Semua benda aku nak kena buat. Payah betoi la macam neh. Bila orang tak reti nak admit kesalahan sendiri pun susah jugak. Asyik nak betul ja. 

I need space la. Memang tak tahan la keja macam neh. Sumpah tak sabar gila nak tunggu 15hb neh. Nak hantar resign letter cepat2. Malas dah nak keja kat sini. Takboleh nak amek pressure banyak2. Kalau keep on macam neh aku rasa memang aku dapat HBP cepat lah kan. 






Anin.




Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: