ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Friday, December 28, 2012

Salam Jumaat


Assalamualaikum. Okay hari neh jadi baek sikit hehehe. Cepatnya dah hari jumaat. Next week cuti lagi. Awat la depa neh tak buat cuti direct ja. Kan senang. Neh tak. Nak kena selang2 pulak hermph !

So far dekat sini okay la. Anin dah start kena buat keja. Tadak sapa yang guide. Semua kena belajaq sendiri. Hermphh. Agak susah sebenarnya sebab bertentangan dengan major anin. Tapi so far anin tengok keja dalam neh relax jea. Semua fleksibel.

Staff semua pun okay. Nak kata ada yang sombong tu ada la. Orang melayu kita jugak. I dunno why. Maybe dia tak peramah kot. Takpun sebab baru lagi ? Orang cakap dun judge a book by its cover. Tapi kan ? Ada ka org nak beli kalo cover tak menarik ? Ngehh3 ! Apa2 pun cover tu penting doe. Tu yg akan bagi 1st impression yang baek utk orang.

Hurm dia agak pelik la sekarang. Whyyy ? See you soon.


Anin.


Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: