ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Monday, December 31, 2012

Wrap up 2012


Assalamualaikum, annyeong, helo ! Happy monday blues semua. Hari neh banyak staf cuti sebab depa suka direct terus cuti sampai esok. Lagipun yang laen pulak tengah ada meeting apa tataw. So sangat free sikit hari neh. Heeee! Staf depan neh cakap anin ceria hari neh. Ceria ka ? Rasanya tak kot. Huhuhu. Don't judge a book by its cover. Cewahhh ayat tu hahaha.

 Hari neh dah last day untuk tahun 2012. Cepat ja masa berlalu. Rasanya azam tahun neh tak setel lagi kot ? Errr tiap2 tahun macam tu laaa hahaha. So nak wrap up untuk tahun 2012. Actually tadak banyak benda yang jadi tahun neh. Ehh adaaa. Beautiful moments yg jadi tahun neh. It will be my sweetest memories ever ! :)

Tahun neh jugak my status dah tukar, anin pulak dah start keja. I've got someone yg truly love me. Iya kah truly ? Urm2. Let he by himself yang jawab benda neh :) And it's been a year already man.

Rasanya dah setaun kot mama tak duduk nan kami sekali. Bila la dia nak keja kat penang balek huhu. Sat ja dah setaun. And the mostttt important thing is tomorrow, i'm turn to 23 already. I'm a big big girl yeaayyyy ! Okay till next time.



Anin.



Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: