ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Thursday, December 27, 2012

Mood cantik sikit


Assalamualaikum, annyeong, helo peeps !

Hari neh mood sangat cantek sebab anin dah bole access semua benda sendiri. Yeayy ! Dah tak payah susahkan orang laen dah. Tapi kalau dah dapat id senirik, works is on the way la kan ? Hahahaha Tapi gasak lah asalkan aku tak menguap limapuluhjutakali hari neh hahahaa.

Okay hari neh dekat ofis macam tadak orang ja ? Sebab dah dekat kul 9 neh. aku sorang ja kat lab neh. Kenapakah ? Hari neh ada cuti apa2 ka ? Awat aku tataw ? Errr

Semalam merupakan hari yang paling boring untuk aku. Sebabnya aku boleh on pukul 11pagi macam tu la haiyoooo. Menguap jangan cakap la kan. Hurmmm.

Okay satg rasanya nak lunch dengan colleague anin. Sedey hari2 lunch sorang2. Okay till we meet then.


Anin.


Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: