ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Monday, December 24, 2012

Petang yang mengantuk


Macam biasa la. Lepas lunch confirm mata pun jadi stim. Mengantuk wey. And once again, a million thanks to this abg sebab bagi pinjam id pc dia. Hoii cepat sikit la buat id aku haihh.

Lambatntya nak pukul 5.30. Bosan gila dah neh. Dalam neh macam tadak kawan ja. Ermm mamat Spain sebelah aku neh tak mai keja plak sbb cuti krismas kot. Ya la kalo tak selalunya dia la yg duk meraban dengan aku huhu.

Bila la aku boleh dapat camera pass neh ? Seksa wey masuk lab tapi hp ada dekat locker. Uwaaa pity me haihh. Kalo ada hp bole jugak la nak hidup. Wahhh ayat tamo kalah tu hahaha.

Okay lah tu ja kot untuk petang yg suram neh. Satg2 kalau rajin aku update laen.

Anin.


Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: