ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Monday, December 24, 2012

What a boring day


Assalamualaikum, goodmorning, annyeong peeps !

Okay hari neh dah masuk hari ketiga anin keja dekat sini. And dah masuk tiga hari jugak la tadak langsung keja yang anin kena buat. Ditambah dengan keadaan lab yang sangat sejuk membuatkan mata neh jadi stim gilaaa. Rasa nak tidoq ja huhu.

Thanks to colleague anin yang sangat baek sebab bagi pinjam id dia. Boleh la anin access pc neh. Sebab id anin tak siap lagi. So lepas neh kalo nak cover boring tu boleh la anin on dekat sini kejap2 heee.

Hari neh jugak anin dah dapat punch card. So dah tak boleh lewat mai keja dah uwaaaa ! Rosak program hahaha.

Okay rasanya tu ja kot untuk masa sekarang. Dalam lab neh ada kami dua ja. Yang laen off kot sebab esok kan krismas. Awat laaa company tak bg cuti terus hari neh ? haiyoooo.

Till we meet then.

Anin.


Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: