ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Thursday, June 21, 2012

Terharu


Update lagi. Uwaaa terharu gilaaa. Lepas aku baca post dia aku jadi terharu gila2 punya. Memang lah tu post biasa ja tapi sentimental value untuk aku tuuu.

Aku rasa dia mcm termisunderstanding la nan twit2 aku. Bukan apa. Bila aku baca post dia aku nmpak dia macam tekanan laa. Uwaaa tamo tekanan2. Actua
lly aku tak expect apa2 pun. Cuma nak situasi yang berbeza jaa. Syg tamo apa pun. Cuma syg nak kasih sayang b tu jaa.

Please be mine forever. Don't leave me alone. And please lov
e me forever.

Tapiii ! Damnn ! Aku tataw la apa kena nan dia hari neh sampai bole buat statement ceni dekat fb. Sat nak tempek. Tengok2 !

What's on earth that he's thinking hahh ? Damn damn damn ! Geramnyaaa. Part gemok tu tak bole tahan. Herrrr ! Btw, this makes my heart beats thump thump ! heee !

Tapi wa tetap hangin derrr. Laki aku gilaa ! Tolong tolong !






Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: