ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Friday, June 22, 2012

25 June 2009


Break off. Ada lah dalam a month jugak kecewa lepas tu direct on imesh. Tiap2 malam layan orang yang tah apa2 sampai la someone neh approach aku. " KECHIX"

with this DP and here's mine.

Masa tu tak pikir apa pun and on da spot couple terus dengan dia. Masa tu dia agak pulun jugak lah. Terus call aku. Pulun anta gambar dkt aku. And sort of lah. Err lupa. To whom it may concern, aku mintak maaf awal2 kalau kau baca entry neh.

Lepas dua minggu kenal, kami decide nak meet up dekat scm tu. Lepas tu keep on jumpa and jumpa. Gadoh. Kantoi. Break. Couple. Break. Kantoi. Sort of sampai aku rasa bermasalah betol lah laki neh. Tapi aku stay jugak dgn dia. Kena maki macam2. Kena hina kena tinggal kena segalanya tapi dia jugak yg aku pandang. Ada yg bole jadi macam aku ka ? Phewww.

Hurm actually bila aku menaip entry neh aku rasa mcm berat hati pulak nk story pasal relation aku dgn dia. Sebab sesetengah orang akan taw bnda yg tak sepatutnya depa taw. Maybe i shud stop until here. And continue citer lepas dia dah break nan dat gurl.

Macam2 masalah yang jadi. And aku pun pernah time off dengan dia. I'm with someone else for about one year. Tapi entah lah. Jodoh kot. Contact balek nan dia
and he's the first guy yg aku call tgh2 malam buta siap nangeh2 sebab nk story pasal prob ak nan that other guy. Sebab aku rasa among other guys, dia yg paling understanding aku.

Takat tu ja lah dia paham aku lepas tu aku meluat gila nan dia sbb dia penah sound aku teruk2. Aku ingat lagi time bln posa last year. " Dia sapa nak control hidup org, and ingat k kita tak penah ada apa2. " Okay sumpah sentap. Hg bole cakap kat aku macam tu ? Siang malam aku teman hg, aku ada nan hg. Tu yg aku dapat ? Terus aku buat keputusan, he's not deserve me anymore.

Tapi entah lah. Start awal tahun neh, kami jadi rapat. P mana2 pun skali. Slalu kua sama2 walaupun masa tu dia still BF orang laen. Sumpah aku selesa nan dia. Sampai la masa family aku buat family day. Dia join skali. And lepas pada tu dia terus buat relation dkt fb. Tak penah dia buat macam tu dekat ppuan laen.

Tapi apa yg dia buat tu still tak kukuh lagi sbb masa tu aku ingat dia just nak buang masa nan aku. Sama2 boring. Tapi kuasa Allah kan. Kami kekal sampai lah skrg. Memang banyak masalah, semua sebab ppuan. Tapi aku sayang dia. He's my life. Kalo tadak dia mmg habes lah hidup aku.

Empat tahun dah. Thanks. Walaupun dulu kau langsung tak pandang aku, tapi skrg kau buat aku rasa dihargai sangat2. Thanks for this four years moments. I love you. =,)




Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: