ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Thursday, June 21, 2012

Babbling again.


Annyeonghaseyoo ! Ahaaa hari neh potong rambut. Pendek derrr. Bukan apa. Saja aku nk ikut apa yang dia nak. Ye lahh dah lama dah dia suh aku potong smpai paras bahu. Aku ja yg sayang rambut panjang neh. Walaupun tak betol2 kena dengan apa yang dia nak, tapi aku rasa okay laaa sbb ak dah berjaya memendekkan rambut kesayangan aku neh. wuwuwuu. But no biggies ! ^^

Okay sekarang aku blur. Anniversary kami kena celebrate awal sebab date yg sepatutnya nanty aku ada hal yang tak dapat dielakkan. huhuhu. Tapi masalah nya skrg neh. Aku teringin surprise. wuwwuuwuu. Tapi tayah expect byk2 sgt. hahahahah. Tapi tu lah. Any idea ? Nak buat apa nanty ? Kek ? Dia tasuka kek. And aku rasa mcm style lama doe kek2 suma neh. Hermphhh.

Hadiah aku dah bagi siap2 dah. Cuma nak situasi yg bebeza dari sebelum neh. Tapi aku tataw nak buat apaaaa. Dah google tapi google pun mcm hampeh jaaa. Sob3 ! Idea please be nice. T_T

Ahaaa i'm on my way to kurusss. Nak kuruss sebab dia selalu cakap aku gemokk ! Herrr ! Ya lah admit lah yang diri neh gemokkk tapi takpaaa. Tunggu laaaa. Nanty kurus ! Tapi nasib dia lahh. Sapa suh syg gila2 kat ppuan gemokk neh. hahahahaha. Tak dapat den nk nolong nya. hek3 !

Ehh aku tak cita lagi tadi dia mai uma aku. Ehemm tengok muka dia tadi. Bersihnyaaa. Nampak suci jaaa. Putih melepak gitu. Hensem. Nak wat mcm mana. Aku suka puji buah hati aku sbb aku sayang dia. Lagipun aku mmg suka putih2 neh. Baru nnty anak kami hensem dan lawaaa ! chewahh jauh dah pkir tuu.

Ermm tu ja kot untuk ari neh. Ahaaa sory smlm i emo. Biasa lahh kadang2 mood tu ada pasang surut jugak. Sumpah i syg u ketat2 ! Baii ^^ :D



Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: