ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Sunday, June 3, 2012

Sunyi sepi


Malam neh sunyi ja. Nak tido pun tak boleh lagi sebab tadi dah tido petang dah. Haihh. Apa aku nak buat malam neh ? Fon pun diam ja. Mimpi la kalau nak ada msg. Takpa dah biasa.

Letak fon jauh2 pun takpa. Bukan nak bunyi pun. Update blog sambil layan kpop. Hari neh kpop saja. Lagu laen suma aku next2. Sekarang tengah dengar lagu Sad promise by Davinchi. Sedih siot. Sebak gila bila dengar.

Hermphh. Dah lama tak tengok wayang. Dah banyak pulak wayang yang keluar sekarang neh. I'm craving for Snowhite lah. Entah bila boleh tengok pun tataw lah. Time2 ceni mula lah rasa nak perabis duet. Seyes cakap kalau time stress macam neh perabis duet memey syok !

Ahaaa. Satg nak layan Runningman. Errr Family Outing kot. Tengok lah ep mana yang best satg. Tu treatment yang bagus untuk release stress. Seriously daebak ! =D

Takpa biar ja dia dengan hal dia. Aku buat hal aku. Nanty dia cari lah aku. No biggie. Okay lah tu ja yang nak update malam neh. Jumpa esok. InsyaAllah.

P/s; end up dengan lagu We Run The Night by Havana Brown. Running like run-em run-em ! omaiii ^^




Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: