ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Monday, June 4, 2012

Bosan bosan BOSAN !


Annyeonghaseyo ! Baru lepas lunch. Kenyang alhamdulilah. Okay sekarang tinggal aku ja kat umah. Yang laen suma keluar habes dah. Plan hari neh nak dating. Tapi tadi saja msg dia n terus dia cakap kua nan bdk2 dia. Again. Frust lagi. Untunglah bole jalan2 kan.

Takpa lah biar lah dia keluar dengan depa. Aku tamo ajak dia keluar dah. Duk umah diam2 lagi bagus. Rasanya kalau dia ajak aku jumpa pun aku pun tah laa. Tawar hati rasanya. Frust tak abes lagik.

Hari neh tersangat lah bosan. Duk umah sorang2 boleh gila macam neh. Nak layan tv pun macam tadak yang menarik. Hermphhh nak buat macam mana kan. Ahaa baju Runningman yang aku order almost 3 bulan lepas aku dah dapat dah. Teruja.

Benda alah neh la peneman aku time aku bosan. Tu pun tak bagi aku layan benda alah neh. Herrr ! Okay lah rasa nak tido. Ehh lupa. Rabu nak p layan citer Snowhite sorang2. Dah lama tak tgok wayang sorang2. Syiok jgk kadang2 tu. Hehehe.

Till next update. Baii ^^


P/s; diam itu lebih baek. ^^



Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: