ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Sunday, June 3, 2012

Jun bulan gaduh.


Nunyte peeps. Update sebab tak boleh nak tahan la. Hermphh. Awat dia jerkah aku ? Awat dia sound aku ? Salah ka aku call dia ? Salah ka aku anta msg dekat dia ?

Awat dia buat suma macam salah aku ? Macam mana aku marah dia pun aku tetap gak msg dia. Macam semalam. Aku marah gila2 kat dia sebab satu hari dia nak kawan2 pehtu balik terus tido ja. Aku neh dia tak nampak dah. Aku diam ja sebab apa. Satg dia kata aku tapaham dia. Takpa lah habes masa nan kawan2 dari dengan betina.

Tadi aku just suruh dia buat benda yg untuk kebaikan dia jugak. Terus dia angin nan aku. Terus cakap aku paksa dia. Tadi aku kol. Depan orang dia terus sound aku macam tu ja. Dia ingat aku neh kawan2 dia ka ?

Hermphh. Takpalah aku tima ja. Aku tak msg dia pun. Sebabnya nanty dia cakap aku tak paham bahasa plak. Maybe dia tak boleh tahan nan aku dah. Tu yang dia jadi macam tu. Takpa lah suma salah aku. Jongmal mianhe.


P/s; rasa sedey nak mampos.
Pp/s; rasa diri tak beguna langsung.


Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: