ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Saturday, June 30, 2012

Stupido idiota ~


Annyeong ! ahahahahaha ! Entah apa2 betina tu. Tak abeh2 kutuk bf aku. Haihh. Kurang kasih sayang kot ? Keh3 !

Dia yang jadi stalker nak kata orang pulak ? Kan aku dah cakap jangan ludah tinggi sangat. Nanty jatuh atas batang hidung hang snirik. Isk2. Tak sekolah apa budak ulu neh. hahahahaha.

Hala2 hang tak kebuluq kat bf aku. Kurang sikit parasit2 macam hang yg duk gedik nan bf aku neh. hahahaha. Tak kebuluq pun, ada gak yang p call bf aku siap pujuk nangeh bagai nak balek kat bf aku neh. Booooo ! Aku tak buat macam tu punnn ? Aku yang dipujuk ada lah. muahahahahaaa !

Btw cita dulu wa tak amek port derr. Cita dah basi tayah nak canang banyak2 kat aku. Yang aku taw sekarang neh, bf aku tak tinggai aku mcm bf hang ! Aku gemok pun tak kena tinggai. Hahahahahaha ! Aku tak keja weyy. Kot mana aku nak bela dia ? Lagi satu hang lupa ka dia pelakon ? hahahahaha ! Wey tayah pakai stock ayat yang sama la kalo nak kata kat aku. Macam tadak ayat laen dah. Kahahahakahhakahahh !

Lagi satu, sebelum nak speaking bombastic nan aku, p wat homework dulu okay. Speaking berterabor derr. Aku rasa aku tgok oh my english pun tak buat aku gelak guling2 macam aku baca speaking bi hang yang tah apa2. Buat malu ja wey. Dah ulu tu ulu jugak. Tayah nak speaking sangat kalau tak reti. Tu lah time cikgu bi hg ajaq hg menggarit sgt.

I don't know why u wanna hate me for, but for whatever reason u have, please don't pick a "big talk" fight with me. It's lame and childish. It shows how pathetic u are. Biyotch.

Macam tu caranya kalau nak speaking. hahahahahaha. Bukan macam nehh. " Posted throwing very feet can be fastened again " Neh apa neh wey ? Buat malu jaaa ! hahahahahahaa. Stupido idiota ~




Luv ya!

www.tips-fb.com

2 |peNgomen tingtonG|:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

huhu, taktao ape yg jdik nieh.:-) apapun, sbr yer,:-) slm knl drpd YM,:-)

Adi Alida said...

hoi mak cik...!!
haha lame xdengar berita..btw..aku xpaham paragraph terakhir tu..ape makne speaking posted hape ke benda tah..jem otak aku nk translate..