ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Monday, July 2, 2012

Pagi yang indah.


Haila2 ! Hari neh ujan. Syiok. Tingat masa kat pangkor dulu. Sob3 ! I know u miss me. hek3 ! Ahaaa dia menyalak lagi lah. Tapi macam biasa. Tadak isi penting pun. Tiru ayat aku lagi ada lah. Hahahahahaa !

Post berterabor hg dah delete dah ek ? Bagos laa sebab malu wey orang baca. Boooo ! Eh hang bukan suka banding2 bf hang nan aku ka ? Kali neh tamo banding plak ? Oppss lupaa. Dah kena tinggai. Mcm mana nak banding lagi. Kesian.

Wey hang cakap tak heran nan dia ? Tak malu ka duk stalk dia lagi ? Iskk mana hang letak muka hang wey ? Adoii laa. Takpa la dia jadi extra. Masuk gak tv. Dari yg tadak apa kan. Sehari rm50 pun duet wey. Iskk2 simpati aku nan hang neh. Hang ckp geli bekas orang kan ? Tak sedaq ka dulu hang amek bekas aku weyy ? hahahahahaha ! Rugi hang tinggai dia. Aku taw lah empat taun aku kenai dia. Rugi teramat ! Dia tadak apa tapi sekali dia syg org betol2, smpai mati dia takkan tinggal org tu. Take note !

Dah aku malas nak lawan cakap nan hg. Tak best. Sebab hang tadak modal nak cakap nan aku. Asek guna ayat yang sama and tiru ayat aku. Copy cat and dogie ~ Please be yourself la. Biyotch girl. Ehh lupa lagi. Orang batak memey macam tu pun. Duk ulu patut pemikiran pun sempit ~ muahahahahaaa !

Btw syg ! Kamis neh jgn lupa date. Untung laa kita bole date. Dari ada orang yang frust menonggeng2 tu. ILOVEYOU syg.

P/s; finally love update pun blog dia. pheww. lama tunggu neh ~




Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: