ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Friday, June 29, 2012

Segar.

Annyeonghaseyo ! Hari neh rasa segar gila bila terbaca satu blog neh. muahahahahaha. Famous dah aku neh haa. Ehh bukan aku ja yang pemes. Bf aku pun sama. hahahaha !

Ex dia yg mulut macam longkang tu update entry kutuk2 lahh ~

Wa baca lu punya entry wa tak heran pun. Wa siap bole senyum lagi der. Sebab apa ? Sebab lu ludah tinggi2 tapi jatuh atas batang hidung lu senirik. Wa tak kutuk lu kalo lu tak start kutuk wa dulu. Yeaa memey wa meroyan. Sebab wa cukup pantang lu kutuk pasal balak wa.

Ehh sapa bagi lu permission amek pic balak wa yang TAK HENSEM tu ? Alaaa derr. Wa taw dah. Kalau kita nak kutuk orang kita mesti amek pic orang tu yang paling burukkk ! Wa tak kesah der. Thanks laa sebab concern pasal wa nan dia.

Lu slalu menyalak apa ? Lu nan balak lu dah 7 tahun ? Wah lama tu derr. Tapi kesian. Benda yang lu bangga2 last2 wat lu sedey pulak ? muahahahahaha ! Yeaa wa taw balak wa dulu jahat. Takpaaa tu dulu maaa. Sekarang 4 tahun wa nan dia. Dia tak buat hal punggg ! Balak lu ? Makan ati sorang2 laa der.

Wa tamo banding2 neh tapi lu dah buat wa panas. Yg lu p amek gambar dia yg dah basi tu apesal derr ? Tapi alang2 lu dah jaja pasal bf lu yg tak seberapa tu, wa pun nak buat jugak la. Lu nak taw apa ? Bf wa putih. Body cantek. up to date. Style. Artis walaupun extra. Ada segalanya. Yg paling penting dia tak duk hulu doe ! Bf lu ? Sik mari ~ muahahahahahahaaaa ! Wa pena kawan nan bdk sik wa taw la sik tu macam mana. Nak hina kami sgt kan ? Now its ur turn ~

Lu nak banding lu nan wa plak ? Aiyokk ! Tapayah lahh sebab wa sedarrrr wa neh biasa2 jeaa. At least bila dia tinggal wa, wa tak nanges2 pujuk suh dia tima wa balek. And yang paling penting ! Bila wa break nan dia, dia cari wa balek derr. Sekarang pun sama. Lu ada macam tu ? Tadak kann ? hahahahah. Ada apa nan lawa kalo kena layan macam sampah jeaaa. Loserr ~

And lu tuh kalo nak speaking make sure fluent cket ! Jangan berterabor. Wa nak baca pun malu derr. Ayat tunggang langgang. Nak buat oh my english kaa ? Tak sesuai derr ~

Last but not least, lu yang tergedik2 meroyan dekat wa dulu. Nak kata wa pulak. Lagipun loser macam lu mmg macam tu. Wa senang jea. Sapa block dia loser. muaahahhahahahaha ! Wa harap lu baca laa entry wa yg special untuk lu neh. Penat wa taip. Saja nak bagi lu pemes pulak. Panas montot tak ? muahahahahahhaah ! ~

tak hensem but ur just perfect. :)


Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: