ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Friday, June 8, 2012

Sedih


Saya taw awak suka merapu. Tapi saya boleh beza lagi tu merapu ka serius. Saya neh membosankan. Saya pun sedar tu. Saya tak layak nak expect lebih2 pun.

Saya paling pantang orang kutuk belakang saya. Walaupun famili saya sendiri. Awak cakap saya tak cantek, gemok n sort of saya boleh terima lagi. Siap senyum. Tapi bila awak kutuk yang neh. Sumpah it hurts me a lot. Macam saya neh annoying sangat kan.

Takpa saya paham. Amek la masa awak. Try to miss me. Try to love me. Saya takkan kaco awak.


P/s; tears please behave.




Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: