ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Wednesday, June 6, 2012

Saja update.


Annyeong ! Hari neh penat wey. Sebab kena kemas dapo tu. Biasa lah tadi plumber mai. Paip tersumbat. Lepas depa da balek memey kena kemas suma lah tadi. Tension doe.

Tiba2 teringin nak makan masakan mama. Huhuhu. Lama gila tak makan masakan mama. Bila dia nak balek pun tataw lah. Haihh.

Okay hari neh dia belajar dengar lagu kpop. Percubaan yang bagus neh. Hehehe. Kamsahamnida. Hermphh hari neh aku rindu dia gila2 punya. Tataw la pesepa. Padahal semalam baru ja jumpa. Haihh.

Saket kepala pulak. Suma sebab duyan tu. Tapi takpa lah bukan selalu nak makan duyan kan. Tahan ja lah. Huhuhu.

Terasa nak spend time nan dia la. Means duk dua2 nan dia tanpa kua p mana2 pun. Macam tu lagi best kan kan. Sebab masa tu nanty dia mula la nak gedik. Syiok. hahaha.

Okay malam neh pasar malam. Rasa nak tido sat sebelum nak p pasar malam lah. Till next update. Baii ^^




Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: