ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Saturday, June 9, 2012

Hari neh.


Hurm hari neh macam tu ja lah. Tak banyak borak. Dah macam orang asing dah kami neh. Sekarang nampak macam dia yg sentap and aku pulak yang relax. Entah lah tak paham dah.

Jahat sangat aku neh sampai buat orang nak deactive semua. Sorry sangat2. Aku pun tamo kaco dia dah. Dia rasa dia ingat aku dia cari lah aku. Takpa duk diam2 lagi bagus. Dari bagi orang bosan nan kita.

Ahaa. Esok aku p kl. Duk nan mama sat. Tapi tataw lah brapa lama. Boleh lah bagi dia ruang untuk rindu aku. Kalau tak dalam seminggu tah bapa kali duk jumpa.

Barang semua dah pack dah. Satu dua beg cukup lah kot. Kalau tak cukup beli ja lah kat sana. Apa susah. Hermphh. Tadak apa dah nak update. Biarlah dia dengan kawan2 dia. Btw, if u read this, esok i bertolak pukul 8pg. Will miss u. Annyeonghaseyo penang !


P/s; rindu nak baca blog dia.





Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: