ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Wednesday, June 6, 2012

Dating yang okay la.


Nunyte peeps ! Hari neh update lambat sikit sebab pagi tadi lepas bangun terus siap2 ja. Tak sempat dah nak usha blog suma neh. Ahaa baru ja lepas tengok Runningman ep97 neh. Nak kata best sangat ep neh pun tak la sebab my jaesuk oppa tadek masa ep neh. T_T

Haa tadi dating. Dekat Queensbay. Boleh laa. Nak kata menarik sangat pun tak la. Sebab every weeks kitorang buat benda yang sama ja. hahahaha. Makan tengok wayang pehtu balek uma. Tu ja aktiviti tiap2 minggu. huhuhu.

Tapi hari neh dia laen cket. Sebab entah. Tengok dekat tweet dia cakap hari neh nak belajar jadi romantik. Dengan cara pakai baju yang lebih kurang sama. Percubaan yang not so bad lahh. Hahahaha. Aku macam biasa lah. Saja buat annoying padahal syok nak mampos. Hari neh dia sangat awesome ! ^^

Aku tak reti nak nilai dia macam mana sekarang neh. Yang pasti dia okay nan aku even dia slalu sangat ada nan budak2 dia. Okay lah dari nan betina kan. Ahaa. Aku pun teringin gak nak rasa surprise sebab dah 22 tahun aku tak pernah rasa lagi. Sadis kan ? Huhuhu. And my wishlist for this year is i wanna have some surprise on this 25th June and 21st Sept this year. Can i ? ^^

Okay lah sekarang dah start nak hujan. Tido best neh. Lagipun aku malas nak kacau dia tengah lepak nan budak2 dia. Maybe he needs some space kan ? No issue ! Annyeong ^^


P/s; btw got something happens today. iloveyou !




Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: