ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Sunday, June 24, 2012

I've got this ! Awesome ! ♥


Annyeonghaseyo ! Hari neh besttt. Update sambil gentel2 bantal busuk yang baru. Muahahahahaha ! Nak kata aku gila pun suka hati lah. Tak kesahh ! Bluekk !

Hari neh kua sambut anniversary kami. Awalkan lah kan. Tak larat nak bgtaw sbb apa kena awal kan. hahahahah. Aku ingatkan hari neh smooth ja laaa tapi awal2 dah kena marah nan dia. sob3 ! Masa tu aku rasa agak sedey la. Sebab aku ingatkan hari neh dia takkan mara2. Uwaaa !

Then p la makan kat kepala batas tu. Masa on da way nak p sana keta buat hal gila. Nan aircond macam haram jadah. huhhh. Elok2 benti ja kat kepala batas tu aku terperasan kedai aircond neh. Terus tak cakap byk. P repair terus. huhuhuhu. Nasib lah duet repair tu bole claim. hahahahah.

Dah abes makan kami p la kat kdai tu balek. Kena tunggu l
agikk ! Sebab depa duk buat apa tah. Masa tu dah bebai dah. Takkan lah first time nak sambut anny kena sambut dekat workshop kot ? Uwaaaa ! Memey aku nak situasi yang berlainan tapi bukan yg neh !! Ggrrrr !

Pehtu dah siap2 suma kami p la BJ pulak sebab nak carik adia
h utk adik2 kami. Done shopping hadiah, masa nak balek tu ak pelik lah sbb dia tiba2 suh aku masuk dalam keta dulu and bukak aircond. Selalu mana pena camtu. Selalu aku kena mara sbb duk wat lengai. Neh dia pulak. Tup2 taraaaaaaa !

.....

....

...

..

.




Dia baling benda neh kat aku ! Tekejot berok weyy. Serious. Walaupun benda neh biasa ja bagi org laen tapi bagi aku memey sangat berharga ! Laki first yang bagi adiah kat aku. Tacing gila. Sob3 !

Masa tu aku ingat dia tak ingat langsung pasal hari neh. Sedey gila tapi tak sangka wey. Laki neh ak tak pena taw pun dia bole buat benda2 ceni tapi skrg dah terbukti dah. Pada sapa2 yang cakap dia tamo kat aku btul2 memang fuck u off lah !

B bg bantal tu sebab syg boleh rasa syg pelok b...dan jadi kan bantal busuk syg k...

Tuu haaa msg dia. Sukanyaaa. Serious aku tegedik2 dah. Nak nanges tadi tapi malu. huhuhukkk. Sekarang neh aku usung bantal tu p merata. hahahahaha. Ahaaa lepas tu baca plak kad yang dia bagi. Lawak gila tapi sweet nak mmpos ! :)

Haihh aku tataw lah sampai bila aku nak cakap pasal bantal neh tapi buat masa skrg mmg aku tegedik2 dah. hahahahaah. Thanks sebab ingat kat syg neh. Actually tak harap apa2 pun. Btw thanks sangat2. I love you more ! MmwahhxX !


Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: