ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Saturday, June 23, 2012

Blur.


Annyeong ! Baru habes layan RM ep 99. Bole tahan lah ep kali neh. Hermphhh.

Hari neh tak banyak sangat contact dengan dia. Entah. Maybe dia busy. Aku pun malas nak kacau dia sangat. Dia free nanty dia msg lah tu. No issue ! :)

Ahaa. Petang tadi aku dapat taw benda yang sangat tak best ! Neh wey ! Elok sikit nak buat cerita pasal orang. Jangan suka2 nak kata dekat bf aku. Lagi satu hang tu jangan suka sangat ludah kat langit sebab kot mana pun nanty kena batang hidung sendiri jugak. Aku diam ja la neh. Tapi kalo dah melampau memang aku sound direct ja. Sekali hang buat kat aku, anytime aku bole balas balek. Bare in mind ! Tak ladies arr maen mak2. Fuck !

Actually tengah blur. Sebab tataw nak celebrate kat mana esok. Entah lah. Macam biasa ja rasa neh. Penin dah pkir nak p mana esok. Tapi tadekk tempat yang menarik. Lagipun aku malas nak susahkan dia. Nak suh pkir terok2.

Apa pun takpa lah esok. I'm okay with that. Sebenarnya 25hb tapi cannot make on that date. Hermphhh. Aku pun tataw apa yang aku pkir sekarang neh. Maybe i shud have some rest sebab esok nak bangun awal.

First time celebrate anniversary with love. Lempaq masalah jauh2. Just relax. Senyum ! Till next update baii ^^



P/s; throw unnecessary feeling far away !



Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: