ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Saturday, June 2, 2012

Hari yang memenatkan.


Annyeong ! Hepy Saturday. It's 2nd June anyway. Cepat kan masa berlalu. Lagi sebulan nak puasa. Puasa pun tak ganti lagi neh. Adoii laa.

Okay lately neh asyik penat ja kan. Hurm entah lah. Rasa macam tak cukup rest pun ada. Hari neh banyak habiskan masa dekat pejabat imigresen. Sebab nak buat passport. Lima jam jugak lah ada dekat situ. Ramai giler orang kat situ. Nasib lah dah isi borang siap2. Huhuhu.


Dah ambik nombor nak kena tunggu sejam. Dah siap kena tunggu ambik resit pulak. Lepas tu kena tunggu lagi sejam sebab depa nak buat passport. Lepas tu kena ambik nombor giliran lagik. Tunggu lagik. Adoii laa. Memang rasa nak bebai ja tadi. Dengan susah nak dapat parking. Apa punya dugaan lah hari neh. Haihh.

Lepas tuh citer DIA pulak ! Almost every day dia dengan kawan2 dia. Neh pun dengan kawan lagi. Entah lah. Nak tegur nanty dia cakap kat aku balek. Tataw nak cakap apa dah la. Hurm. Rasa terabai sat la kan. Dah bosan kot ? Tapi nak buat macam mana. Biar ja lah. I have my own life anyway. Lebihkan ja kawan2 tu. No biggie ! ^^

Okay lah tadak apa dah nak update. Till next update. Nunyte !


P/s; paksu n the family mai umah pulak. =.=''

Pp/s; congrats Zizan sebab menang Super Spontan.


Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: