ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Thursday, April 14, 2011

Padan muka lady gagak ! =D

Miahahahahaha. Oke update lagik. Disebabkan entry neh buat aku gelak non stop so cara gelak untuk entry neh kena ubah jadi miahahahahahahaa oke.

Sorry laa untuk fans lady gaga sebab aku memang nak tegelak tengok video neh td. Ekceli aku dapat video neh dari blog [ kakZie ]

So kiranya macam nk tumpang gelak la neh. Jum tengok dulu pehtu jum kita gelak sama2. For anti gagak only. ngeee



Da tengok kan ? miahahahahahaha. tu laaa. Selalu wat show pelik2 sangat. Kan sekarang da makan diri. Apa kejadahnya kau pergi panjat atas piano tuh cik gagak oiii. Kan da tertungging. Pehtu nak cover2 lagik. Ouch !







Luv ya!

www.tips-fb.com

1 |peNgomen tingtonG|:

amir said...

dulu i fans lady gaga,..tp skarang ni die jadi mcm liar lah pakaian dyer..haha...mungex la...