ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Monday, April 18, 2011

.: Jom Join Give Away Aimi :.


Assalamualaikum, weehuuu, petang2 sumaa. Update lagik. ahaaa. Memandangkan anin tade keje nk wt skunk, so anin ada la jalan2 blog td and anin baru terperasan yg [ cikAimi ] ada wat GA.

Untuk pengetahuan uols suma la kan, anin neh tak penah join mana2 GA sebabnya anin tau dah, kalo join mesti tak menang punya. wahahahahaha. Tapi skunk nk try join gak laaa. Lagipun nk join GA neh simple jer. Tade kena wt bnda2 yg payah. soooo. tadaaaaaa !

**klik banner utk ke blog beliau. =)

Paling best bila anin tgok entry tuh, part ayat " kita semua pemenang tiada pengalah ~ vince AF1 " n otomatik anin teringat dekat incik aaauuwww ! hahahaha. Cnfrm bengang dia kalo nmpk AF neh. hahahahaaaaaa.

Rasanya mcm anin neh jadi org last lak yg join GA neh tapi tak kesah laa. aii nak join jugakkk. And dua org yg anin nk tag ialahhhh ~~~~~~

1- [ cikMessy ]

2- [ cikDida ]



P/s; bila ea blog sayaaa nak wt GA ? =.=




Luv ya!

www.tips-fb.com

1 |peNgomen tingtonG|:

aimi shahida said...

yo !
tenkiu join GA ak yg tak seberapa tuh ,
moga moga ade rezeki okay :)