ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Monday, December 13, 2010

Me sombong?


Yuhuu. Nunyte uols. Ad yg jadi burung antu tak mlm2 neh? heee. Kalo ad jum ar jd geng anin neh haa. Digoxin ckp sy burung antu. hohoho

ahaa. Korang nampak tajuk entry tuh? Sangat tacing oke bila ad org ckp anin sombong. Hyep. Mn ad sombong2 bagai neh. Korang tak baek tau. Mn ad org yg approach, anin wt tatau. N it necessary la if anin ignore org yg anin rasa tah pape kan? Takkan pakat nk tibai ja suma? huhuhu

Dun judge anything without knowing it by urself k. Dgr cakap2 org wtpe. N. Tak semestinya when anin letak status2 emo, korang terus nk judge cikmata neh tak sopan n watsoeva lah kan. It's so unfair oke!

credited to google

Tapi anin tak kesah la uols. Sapa2 yg kenal anin, dorang tau anin neh mcm mn. Kau n kau yg tak penah kenal ak, korang takde hak nk judge ak neh mcm mn. If dgn korang2 ak jd tak sopan, tapi dgn besties, ak jd tersangatlah sopan oke. i do have my manners.

So for org2 yg tak penah sng aty dgn ak, ak tak rasa rugi pun k. Korang nk stay, korang stay. Korang nak blah, it's my pleasure. I dun freaking care.

N lastly, This is to anybody who appreciate me as their friend. i luv u! :)




Luv ya! MmmwaaahhhxX!!

www.tips-fb.com

4 |peNgomen tingtonG|:

Alynn Notnot said...

hahaha. org tu saje gurau kot? sbb tu la alin x letak status emo2 kat fb. hahaha

-fizA- said...

jgn pduli ckp org.
org mmg salu xsng tgk kita sng.

=))

azzey said...

Pedulikan kata2 org.kita lbh tau sape kita.....:)

ArETiEn said...

alah anin ..wat bodoh je ngn diorang tu .. depa tu n=buta kot ... huhu ..=)