ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Saturday, June 13, 2009

Manisnya Cinta



Anin baru je pas bce novel ni.. Agak bes jugak citer dlm novel ni.. Ayat yg paling anin ske dlm novel ni ialah smooth landing.. Pada sesiapa yg bce novel ni.. Dia tau la part mne yg smooth landing tu.. ngee!~



Sejak bertahun-tahun, sayangnya pada Fredo tidak pernah melimpah. Nalurinya sentiasa menidakkan, benarkah mereka bercinta? Akhirnya, mereka kian jauh dan lelaki itu membawa haluan sendiri. Dia sendiri pasrah!

Namun, pandang pertamanya dengan Nazmi, memutikkan perasaan yang aneh. Lelaki itu yang sekejap ada dan hilang seperti menyeru-nyeru semangatnya. Dirinya ibarat mengejar bayang-bayang. Namun, keegoannya sering kali menepis kata hatinya. Tetapi bagaimana dengan rindu yang sarat ini?

Berbolak-balik rasa hatinya. Antara keinginan untuk menyayangi dengan rasa pesimis terhadap kejujuran seorang lelaki. Dalam benci ada rindu, dalam sayang dia jadi keliru, apakah Nazmi benar-benar setia pada yang satu?

Ah... sukarnya melafazkan kata maaf bila prasangka hampir meleburkan sebuah impian. Ifti Liyana akhirnya akur, cemburu buta dan hipokrit bukanlah sifat terpuji. Dia mengakui, Nazmi lelaki sejati yang diimpikan selama ini.


p/s : nk tau citer seterusnya.. kena beli la.. hi hi! Mmg bes!

www.tips-fb.com

6 |peNgomen tingtonG|:

Kehidupan said...

aiyark, baca buku fantasi ka....

xper2, amek yang mana positif k...

eyes143.. said...

mmg fantasi tp bes gak kdg2 layan..
hi hi..
berangan2 ckit..
ngee! ^_~

cayataro?! said...

tp caya lebeyh ske 'ombak rindu'

tp smbungan dye smpi skrg xbace..
coz da xminat novel >,<

eyes143.. said...

hihi..
anin suka yg mula2 je..
yg smbungan tak minat..
rasa cm yg mula tu bes je..
hihi..

cyberkids said...

hahhaha..buku ni mmg best..aku dh baca 3 tahun lepas kot..

eyes143.. said...

ko lyn novel gak ke..?
hi hi!
ni novel lama..
aku da beli dulu pahtu org pinjam terus dorg wt harta sdn bhd..
hampagas tul!
so baru ni aku beli len..
ha ha!
kira khatam balik la..
hi hi!