ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Saturday, June 13, 2009

Here i lay my HURT on you!~

' tak kesah mcm mne rupe pun.. i da love u strong ??!! '

Hey!! Tak megah ke ke seseorang perempuan yang agak susah dicintai when die dgr mne2 mamat ckp mcm tu kat die ? anin rse tak tdo mlm da permpuan tu.. Sentiasa di awang2an gitu.. ye la kan.. jarang idup berteman..

Penah satu ketika dulu.. Ade stu psgn ni.. dorg da merancang utk bertemu stlh sekian lama bekenalan di alam maya.. Biasa la.. Skrg kan ramai remaja menggunakan saluran ini tuk mencari teman idup.. Yg pmpuan ni mmg la teruja yg amat.. Yg lelaki ni actually takde la rupa sgt.. Tp sdp mata memandang.. Die ni pndai amik ati perempuan ni.. Perempuan ni ape lagi.. Cair ar.. Maklum la.. ati perempuan ni keras kerak nasi je.. rendam ngan air, lembut la..

Okeyh back to situasi td.. Pas dorg jumpa.. Esoknya laki tu ilang! Satu je dia sms pmpuan ni.. " kita tak sehaluan.." What do u mean " tak sehaluan"? Sdgkan dorg baru je jumpa skali.. Pahtu dah takde sms2 ni.. Koling2 jauh skali la.. Then pmpuan ni pun da jd tawar ati nk kenal ngan mne2 laki dah.. Dia da give up ngan idup die..

Senang je bg anin.. Hidup ni kan adil.. What u gives, u get back! Tu kan da mmg janji Allah.. Lau kita buat org, org akan buat kita balik.. Jgn dsebabkan perkara tu.. Kita jd lupa diri plak ye..

Photobucket

www.tips-fb.com

7 |peNgomen tingtonG|:

cayataro?! said...

yess darl..
n what goes around comes around..

i'm also in no mood for love right now..
boy r juz..ah..watever.. >,<

eyes143.. said...

yup..
betul tu darl!~
sme cm anin.. takde mood nk cintun2..
sbb laki smua cam.... ntah la..

Kehidupan said...

alih2 laki juga yang salah....

hik3...

xper2, nnt saya post entry mengenai cinta yer....

eyes143.. said...

skrg nmpk mcm slh laki je..
sbb kwn2 anin smua baik2..
jrg tgk dorg wt prangai..
hihi..

cayataro?! said...

erk..xde la slhkn laki 100%..
actually dua2 ptt seimbang..
give n take..
tp kalo asik give je..
xguna gk kn? >,<

eyes143.. said...

hihi..
a'a.. slalu anin je yg give..
tak penah lagi take2 ni..

Kehidupan said...

konsep give & take tidak patut ada kecuali dalam bidang biz shj, hik3...

jika diperhatikan betul-betul, tidak akan wujud nilai ikhlas jika kita mengamalkan konsep give & take....

we must always give, but never hope to get sumting....

klu harap org balas, mmg sedih je hati sendiri...

sbb org xbalas apa yg kita bg....