ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Monday, June 15, 2009

Polis datang...!~

Smlm polis dtg umah aku.. Dia amik statement ayah aku.. Lepas tu abg polis ni pun citer la kat famili aku cmne kes tu..

Dia kata mula2 si mental ni tnye ayah dia, tak g solat Jumaat ke..? Pahtu si ayah kata la tak p.. Si ayah tnye lak npe? Nak duit ke..? Pahtu dgn tak semena2 si anak ni tampar ayah dia.. Jatuh terperosok la ayah dia ni.. Masa tu si anak ni rse cm penin2, tekanan.. Dia pun baling la ape yg ade dlm umah dia.. Helmet, botol dan mcm2 la..

Polis kata si anak mental mayb sebab kena buatan org.. Sbb ikut genetik takde lak dlm famili dia yg mental.. Tp kan lau sakit mental ikut genetik ke..? Kena tnye pakcik google ni.. Pahtu ari ni pihak polis tggu perintah dari mahkamah.. Nak bawak si anak ni g tanjung Rambutan..

Kira sakit mental dia di tahap yg kritikal.. Mmg da taleh nk wtpe dh.. Maybe dah nk close case rasanya.. Huhu..

Photobucket

www.tips-fb.com

2 |peNgomen tingtonG|:

Kehidupan said...

momok tak datang pulak......

hik3...

eyes143.. said...

erkk.. takde momok2 ni..