ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Tuesday, February 4, 2014

8 bulan jadi bini orang !


Hello. 

Actually taktau nak buat apa sekarang ni. Saja la belek blog. Kot2 ada komen baru ka hahaha.

Okay dah 8 bulan jadi bini orang. Tapi still rasa macam pengantin baru hihihi. Dalam tempoh 8 bulan ni banyak suka duka yang ada dalam perkahwinan kami. And mostly kami makin kenal antara satu sama lain.

Bila dah biasa bersama, setiap kali suami aku kena oustation, aku terasa lonely gila. And aku tak paham macam mana ada pasangan yang boleh duk berjauhan ni. Huhuhu

Anak ? Hurm belom ada rezeki lagi. Walaupun ada banyak mulut yang bertanya, kami tetap dengan jawapan yang sama. Bukannya kalau kita kata kita nak anak, esok tu Allah dah letak dalam rahim kan ? Kami tetap akan berusaha dengan lebih gigih, berdoa dan juga tawakal. InsyaAllah ada la rezeki nanti.

So far aku bahagia dengan hidup aku. And frankly i said, suami aku banyak mengajar aku tentang macam mana cara nak hidup bersederhana. Thanks hubby.

Oh ya. Kalau tadak apa2 halangan insyaAllah bulan 4 nnt akan ada family trip p Langkawi. Argghh kmpunan lagi aku nak merasa honeymoon untuk kali kedua. Urghh.

Okay lah. Till next time. Bye.

Anin.



Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: