ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Tuesday, April 23, 2013

Kemas and let go size S


 Assalamualaikum.

Ahad lepas aku tolong dia kemas almari dia yang macam tongkang pecah tu huuu. Actually dah lama aku nak simpan baju size S dia sebab sekarang neh badan dia dah ketoi2. Bila pakai size S neh dah jadi ketat terus. 

Baju semua elok2 tapi apakan daya. Dia memang langsung tak boleh pakai baju semua tu dah. So aku decide nak let go and bagi dekat sapa2 yang nak semua baju size S dia. I mean SEMUANYA sekali. Tak kesah lah orang bagi ka, org tertinggal ka, dapat free ka. Asalkan size S memang terus masuk plastik hitam ja. Tapi time dia cakap ex2 dia bagi lagi lajuuuu aku sumbat masuk plastik. Tak tengok size dah hahahaha !

Hahaha nasib lah dia tak bangkang sangat. Terus aku sumbat masuk plastik ja la. And sekarang ramai yang duk tanya dia bila boleh p amek baju. Kalo jual kat bundle pun untung neh hahaha sebab baju semua memang tiptop lagi. Heeee joking !

Okay lahh sapa2 yang nak tu boleh lah p carik tunang aku. Sapa2 yang nak jadi buruk siku, boleh carik aku. Dengan senang hatinya aku boleh return balek. Semakk benda2 tadak guna duk ada dalam bilik tu. 


Lelong lelong ~ 

 

Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: