ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Monday, April 22, 2013

He give me love, I give him tears


 Assalamualaikum, annyeong !

Hari neh baru la berkesempatan nak update blog. Lately neh agak kebizian kot. Haha ! Nak kata busy sangat tu tak la cuma agak malas nak menaip. Boleh macam tu ? Hehe.

Neh nak story pasal something yang jadi hari Jumaat lepas. 19042013. Actually aku pun tak paham punca timbul masalah neh. Tapi maybe sebab KEPERCAYAAN

Masalah aku yang dari dulu aku tak boleh nak ubah, suka tanya macam2 soalan bila tunang aku bagitau something. Sebab rasa ingin tahu tu meluap2 and selagi aku tak dapat jawapan yang memuaskan haty aku, aku akan tetap soal and soal sampai la tunang aku neh burst out.

Tapi hari tu aku rasa hari tu maybe dia dah tak boleh nak simpan rasa tak puas haty tu and burst out terus. Bila aku p jumpa dia and I'm asking why.... Terus dia cakap " B nak sayang ingat benda ni sampai bila2 " and terus dia tumbuk cermin bilik dia. And sumpah aku speechless terus. Keep on asking myself. What have I done. Hurmm.

Frankly I said, I really trust you. Tapi kadang2 aku tak boleh lawan rasa haty aku neh. I'm too afraid of losing you again. Sebab tu aku jadi macam neh. I give him space for himself but I'm still insecure for what he doing.

Pada hari tu, waktu tu, saat tu, bila dia nanges dpn aku, bila dia luah segala2nya, aku rasa diri aku neh teruk sangat2. Because I'm the one that supposed to give him a shoulder to cry on. Tapi aku pulak jadi punca dia jadi macam tu. And what have I done to him ? I'm so so soo sad.


B, sayang mintak maaf b jadi macam tu. Sayang mintak maaf sebab jadi punca b sakit. And thanks sebab sanggup mengalah dengan sayang. Sayang tau kadang2 sayang ego nak mengaku salah sayang. And kadang2 tu sayang cuba nak betulkan segala yang dah terang salah. I try to win in all situation no matter what explaination that you give to me. Tapi sayang sedar sayang salah. Sayang cuma takut dengan KEHILANGAN. I'm so sorry sayang. I really really love you so much.

I'm so happy to have him in my life


Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: