ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Thursday, February 7, 2013

I got something NEW !


Assalamualaikum, annyeong !

Rasa macam lama ja tak update blog hahaha ! Sekarang anin dah start busy dengan macam2 kerja. Paperworks lah, shipment lah, mana nak kejar dateline lagi. Segala macam lah yang tak menang tangan anin nak buat. Kadang tu sampai nak online pun tak sempat. Nak curik2 on pun lagi lah tak sempat. Huhuhu. Just boleh curik2 bbm nan my syg ja hahahaha :D

Okay lah. Baru2 neh my syg suruh p uma dia semata2 nak amek pendrive. Nampak pelik la sebab dia pulun sungguh suh anin p amek. Padahal tak penting sangat pun benda alah tu. Pehtu anin malas lah nak p sebab tak larat kan. And dia cakap sejak bila dia suh mai anin tamo mai neh. Terus say okay ja lahh. Hurr hurr !

Then sampai ja sana dia bagi surprisee !

.....


....


...


..


.


 Okay purse baru. Actually yg neh purse yg ke3 dia bagi. Meaning time2 bulan mesti tukar yg baru hahaha. 1st tukar sbb kena air, 2nd sbb tmpt syiling koyak. And kali neh harap lama sikit la tahan. Huhuhu dah byk purse dia beli. Segan lah. Macam tak reti jaga barang ja kan. Soooo sory syg !

And bukan tu jaa ! He also gave me this one !

.....


....


...


..


.



 Nampak biasa ja kan yang neh tp yg neh la yg paling anin rasa touching sangat. Sebab dapat tudung. Rasa heaven gila. Actually dah lama dia nak anin pakai 3 layer neh. Tapi tu lah malas nk p beli hahah last2 dia yang belikan. Nanty nak kena carik baju yang matching dgn kaler tudung neh. Sebab anin rasa anin lgsg tadak baju yg kaler dia sesuai nan tdung neh.

Okay tu ja kot. Ehh lupa plak. Ini bukan entry menunjuk. Peace yaw.


Anin.

P/s; Mood holiday dah mai woiii !
Holiday with love. ;)




Luv ya!

www.tips-fb.com

1 |peNgomen tingtonG|:

Amir Awang said...

hehe. cantik purse.