ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Friday, January 25, 2013

Muka makin teruk !!


Evening. Happy lunch. Tapi anin just having Ferero Roche and Kisses for my lunch. Sebab tadak selera nak makan kat luar. Hm !

Okay muka sekarang maken teruk. Secara tiba2 jerawat naek secara berjemaah. Dah sebulan kena attack neh. Padahal muka anin bukan jenis berjerawat. Dari kecik tapenah kena pun. Since study pun tapenah. Entah kenapa tiba2 kena serang mcm neh.

Stress laa. Semua dah tegur muka neh. Sekarang naek kat dahi plak. Pipi jangan cakap la kan. Awat tiba2 neh uwaaaaa ! Pedih jangan cakap la kan. Ada orang cakap sebab perubahan hormon. Hurmm. Hormon tak stabil ka ? Aiyakkk.

Macam2 produk dah try. Ubat jangan cakap la kan. Neh pun nnty nak p refer dekat pakar kulit. Maybe depa ada cure nak setel ? Hurm ! Tak sanggup la ceni. Huhu baru paham macam mana rasa org yg kena attack jerawat and tapenah hilang2. Uwaaa tamo parut :(



Anin.


Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: