ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Monday, January 14, 2013

Terasa Monday Blues


Assalamulaikum, annyeonghaseyo !

First time anin rasa monday blues wey. Selalu hari isnin rasa semangat ja nak keja. Hari neh rasa malas gila hurm ! Banyak pulak pending shipment. Jadi blur tataw nak setel mana satu dulu.

Hari tu p check doctor. Dia cakap anin kena high blood pressure. Hurm ! Benda first dia tanya. Stress ka ? Anin rasa anin tak stress dengan tempat keja neh. So far so good. Maybe pasal personal problem ? Tapi tak sedar la problem apa yang anin ada sekarang. Is it too many yg buat diri sendiri tak sedar ? Haihhh.

Okay lah sekarang sorang2 dah keluar dari lab. Lunch time kan ? Tapi anin rasa malas gila nak keluar. Hurmm maybe sebab sorang2 kot ? Entah lah haii. Tadak mood nak bercakap dengan orang pun.

What happen to me haa ? Jadi down terus sekarang. It's not so me laa. Hermphh !


Anin.


Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: