ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Thursday, January 10, 2013

I'm back !


Assalamualaikum, annyeong !

Baru perasan macam lama ja anin tak update blog neh. Huhuhu. Maybe sebab keadaan yg busy kot yg buat anin tadak masa nak update semua benda neh.

This week dah kena tukar building. Adoyaii teruk la anin nanty. Kena packing segala bagai. Bilik neh nampak kecik ja wey. Tapi stuff dalam tu jangan cakap lah. Tengok workstation anin sudah. Too many files, hardware, boards, boxes, etc. Aiyoyoooo !

Actually this week banyak benda yang jadi. Sampai anin rasa dah penuh kepala otak pkir pasal benda neh hurm. Macam2 dugaan dah neh. Mula2 pasal stalker, lepas tu pasal bomoh plak.

Stalker tu jangan cita la kan. Memang tak penah stop pun. Bomoh neh pun haih. Dah taun 2013 wey. Maen bomoh lagi ka ? Alahaii. Semua tujuan yang sama. Dengki, busuk haty and macam2 lah.

Sudah2 lah buat kat orang. Sampai bila nak tahan kan ? And please. Respect relation orang laen. Jangan nak busuk aty perut sangat.


Anin.


Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: