ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Wednesday, September 19, 2012

Sick.


Too much of problem make me sick ! Aku tak larat dah la woi. Aku tataw la nak buat macam mana sekarang neh. Just berharap dekat dia. And dia jugak yang boleh keluarkan aku dari masalah semua neh.

Sampai bila aku nak tanggung sorang2. Tak larat dah. Dulu pun macam tu. Sekarang pun macam tu. Bagi aku go on dengan life aku. Susah sangat ka ? Susah sangat ka nak bagi apa yang aku nak ? Nak aku memberontak baru puas haty ka ?

Few years ago, apa yang hampa janji dekat aku ? Aku jaga haty orang. Habes sapa nak jaga haty aku ? Jangan cakap lebey kurang dengan dia. Sebab dia lagi kenai aku dari hampa suma. Dia lagi paham aku.

Sudah lah. Just bagi apa yang aku nak. Life aku. Tu ja yang aku mintak. Jangan penting diri sangat.




Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: