ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Sunday, September 23, 2012

Moments on 21092012 ♥



Hepy 22nd birthday to me ! ahaaa lambat sikit buat entry pasal birthday neh. Should be belated dah kot ? hekhekhekk. Thanks untuk sapa2 yang ingat. And it's okay untuk sapa2 yang ignore. :)

Okay lah birthday kali neh boleh dikatakan surprise celebration jugak lah sebab aku tak xpect pun dia akan tumpang sekaki masa depa buat surprise birthday party untuk aku. hahahahahaha

On that day tiba2 surpriseeeee ! Heee actually dah bole agak apa yang depa nak buat tapi still tak pasti lagi. Tapi bilaaa depa cakap hepy birthday jea terus rasa tacing sentap maut punya. Dah lama tak celebrate macam tu. Last time budak2 je lah. hurmmm.

Okay here some of the gambar :)


homemade pink cake :)


I don't know what to say :)


ahaaaaa ;)


he gave me one of my wishlist ; cik ted ♥ 


my sis gave me this one 


us 

Hadiah dari mama tadak kan ? Sebab dia dah bagi galaxy s3 dekat aku time bulan puasa ri tu hahahaha. Neh haa tayang sikit :)


okay ! that's all. Nothing much nothing less. till next update. thanks for all the wishes and efforts and everything. Love you all. hugs and kiss 


Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: