ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Tuesday, June 19, 2012

Hot stuff + kantoi = entry tadak motif. bla bla bla.


Annyeong ! First of all nak bagitaw eng sub RM ep 99 dah kuar dah. Teruja, syiok tegedik2 ! Hohoho !

Okay lah actually saja update status neh. Sekarang neh musim kantoi kah ? Bukan apa, relation aku dengan dia pun baru lepas ada masalah neh. Relation kawan aku dengan awek dia pun tengah ada masalah neh. And of cause lah ianya berpunca dari lelaki. Herrr !

Dua2 laki neh setahu aku la kan dalam kategori hot stuff lah. Memey best dapat laki hot stuff neh tapi nak kena hadap masalah2 ceni yg tak boleh tahan derrr. Hati kena kuat kalau couple dengan lelaki hot. Bukan apa. Ada saja gurl2 yang nak menggatal. Nak salahkan lelaki memey la tak boleh. Dah mmg lelaki macam tu. Yang ppuan neh pun. Haihh.

Aku bukan nak puji bf aku neh. Tapi hakikatnya dia memang HOT. Seriously hot. Kadang2 aku neh naek segan nak tengok dia. Sebab hensem sgt. Tapi tu kadang2 lah. hahahah ! Tak caya sat nak tempek gambar.

Haa kan dah cakap. Okay and this one pulak gambar yg wat aku tengok dia tak kelip2. Gambar 1st time kenal dekat imesh.

Tiba2 teringat citer lama bila buh gambar neh. Hermphh. Okay next entry aku nak cita pasal kami. Starting from A to Z. Sebab lagi brapa hari nak dekat 25hb dah. Kiranya macam tribute to us lah. :)

Okay back to the topic. Susah aku nak jaga laki neh wey. Serious. Tak kira umo, ada jea yg nak try dia. Tempek p la relation besar2 kt fb, post lah gmbr together2 kt fb tetap tak makan saman jugak. Sampai aku neh dah lali dah nan ppuan2 suma neh. Dia tetap sama macam dulu. Saham tak penah jatuh. Hensem sgt kah dia ? Yes tapi tu dulu tp skrg aku tgok biasa jea. Hek3 ! Tapi kau tetap butterfly in my life. hee !

Pesanan aku untuk gurl2 dekat luar tu. Kalau kenal laki hensem, sila2 la selidik dulu life dia sebab percent dia ada awek sangat lah tinggi. And kalau dia cakap dia single, mohon jangan percaya. Till next update, baii ! ^^



P/s ; kan dah cakap entry tadak motif. hek3 !


Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: