ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Saturday, June 16, 2012

Happily ever after.


Annyeong ! Selamat pagi ! Hola ! ahaa. Dah baek2 dah dengan dia. Actually semalam dah keras hati dah. Dia cakap p la apa pun, dia ugut p la apa pun, aku tetap nak tinggal dia. Sebab dah tak boleh terima dah benda ceni.

Tapi entah la. Lepas jumpa dia terus jadi lembut hati. Bertambah sebak lepas dia haihhh. Uwaaaa ! Sapa nak jaga dia kalau aku tinggal dia ? Ada ka ppuan yang bole jaga dia macam aku jaga sekarang neh ? Huhuhuh.

Memang la aku neh tak la bagus sangat. Tak la perfect sangat. Hebat tu jauh sekali lah. Tapi aku tak dapat rasa ada ppuan yg boleh jadi macam aku atau lebih dari aku. Kalo ada betina yang nak kat laki aku, pastikan u above me okay. Baru aku lepas dia.

Betina nama tina tuh entah lah. Tadak mood aku nak maki dia. Dah jadi malas dah. Bukan dapat apa pun kalo aku serang dia. Nanty buat saket hati aku balek ja. Hurm. Dah tu dia bole msg aku tanya pasal laki aku. Budak2 lagi kot ? Neh cik adik, kak nak pesan neh. Jgn cuba2 nak try laki hensem okay sebab for sure laki2 hensem neh dah ada awek. Ingat tu !

Tapi takpa lah. Semua dah setel dah. I love u more. Pomis tak tinggal u dah !

Haa lupa nak bgtaw ! Sempena anniversary nanty aku bagi adiah siap2 dah kat dia. Hek3 ! Tak sempat nak snap gambar adiah tu. Harap dia suka lah adiah yang tak seberapa tu. Bila dia tengok benda alah tu mesti dia ingat aku kan ? Heee ! Hope so !

Okay lah tu ja nak bgtaw. Esok date lagi. Stalker sila jealous. ^^





Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: