ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Monday, June 25, 2012

First anniversary will be the last one.


Aku tataw sampai bila nak macam neh. Masalah ppuan tak habes2. Motif hampa cita benda2 lepas dia kat aku apa ? Sebab nak tengok aku break nan dia ? Tu ka yg hampa nak sangat ka sekarang ?

Semua salah aku. Takpa. Aku yang gatai p layan. N sebab aku layan tu la aku bole taw apa yg dia pena cakap pasal aku. Aku tak bole sabar. N aku memang jenis macam tu.

Aku tataw sampai bila aku bole tahan. 1st anniversary aku nan dia. And aku rasa neh mungkin anniversary yg terakhir. Bukan aku nak buat terok tapi aku memang tak bole tahan bila ex dia cita mcm2 pasal dia.

N jujur aku bgtaw, aku rasa kecik aty. Masa dulu dia lgsg tak pena buat apa pun utk aku. Pesepa ppuan laen dapat sedangkan aku dulu dari ppuan2 tu ? Nak maen nan aku pun jgn lah smpai mcm tu. Aku tak kesah kalo dia bkn aku pnya. Ak tak pena harap pun.

Ak rasa baek ak diam ja. Slow2 maybe ak bole hilang dari idup dia. Sumpah aku takkan contact dia dah. Berat aku nak buat benda neh. Tapi aku akan cuba. Dia pena buang aku. Aku pena hilang dia. Setaun aku idup tadak dia. Ak kuat. Takpa.

Ak redha ja apa yang nak jadi lepas neh. Bye.


P/s; letak bantal jauh2. bila tengok rasa sayang.




Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: