ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Tuesday, May 29, 2012

Damn tired.


Nunyte peeps ! Malam neh hujan. So boleh tido dengan nyenyak. Oyeah ! Tadi keluar p beli barang2 untuk hiking nanty. More to bahan mentah laa. Penat jugak shopping barang2 neh. Huk3 !

Tapi syiok ! Rasa macam beli barang untuk rumah sendiri pulak kan. hahaha. Praktis untuk jadi housewife la kata kan. Ayat tak boleh blah betul ! hahahahahaah !

Time shopping memang best sangat. Tapi time bawak balik rumah tu ? Nak kena siang bahan2 tu sorang2. Omo ! Dengan ayam, dengan ikan dengan sotong. Aigoo. He say that he wanna help me to do those stuff tapi takkan lah aku nk bagi dia buat pulak kan ? Tak best la cenggitu. Takpa lah. Biar susah2 sikit. Bukan selalu pun. ^^

Tersangat lah penat sekarang neh. Rasa macam sendi2 nak berterabur dah neh. Syioknyaa kalau boleh baring macam gini. Omaii ! ^^


Right now tengah ym-ing dengan dia. Nothing much pun sebenarnya. More to map nak p hiking nanty jea. heee ! Okay tu jea nak update. Annyeong ! ^^


P/s; sekali sekala layan ft island pun best jugak.



Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: